Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος για .....τον Σκαραμαγκά. Διαδικτυακή απάντηση(Facebook) σε άρθρο που δημοσιεύτηκε

Κάθε πράγμα στην ώρα του!
Άλλα έργα εξαγγέλλονται και μετά γίνονται και άλλα γίνονται και μετά συζητιούνται ...
Σαν την Καισαριανή, το πάρκο του Ασύρματου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων ,το πάρκο Τρίτση που τελείωσε νομοθετικά ,το έργο αγωγού ομβρίων επί της Καβάλας, το Μπλόκ 15 που περπατάει ,αλλά και 

κουβέντα όχι για να γίνεται απλά για το Ποικίλο και τα αμαξοστάσια που θα γλιστρήσουν στο Ελαιώνα και όλα τα αντιπλημμυρικά της Δυτικής Αθήνας ......και ας σταματήσουμε την περιήγηση γιατί μπορεί να ειπωθεί 

πια: 
"ουκ έστιν αριθμός" και να μην είναι υπερβολή
Και ας γυρίσουμε στην ενδοχώρα του Χαϊδαρίου και θα "δούμε "τον Σταθμό Βεργίνας να ξεκολλάει....
άντε και το παλιό Δημαρχείο....άντε και ο χλοοτάπητας από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού ( και ας μην το πήραν χαμπάρι τα λαβράκια της τοπικής ειδησεογραφίας).
(Αλήθεια παρ' ότι άσχετο θέλω να πω πολύ το χάρηκα που 3 μέρες, αυτοί που λίγο μετά, επέβαλαν μαύρο στα κανάλια, μοβ στην σκόρπια διαδήλωση- κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και γκρίζο στην άκαιρη κινητοποίηση των δασκάλων με το λαμπρό 10 % και πολύ λέμε για συμμετοχή,δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι τα αφεντικά τους θα σκάσουν 250 εκατομμύρια κολλαριστά! )
....
Δώστου κλότσο να γυρίσει παραμύθι να γυρίσει ......
Και μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα έργα υπάρχουν και οι συνειδήσεις .Και εμείς την ίδια ώρα που παλεύουμε για να φύγουν οι εργολάβοι και να προσληφθούν οι καθαρίστριες στο ΑΤΤΙΚΟ και να βρει περπατησιά το Λοιμωδών, με τη εκδήλωση μας "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗΣ", ενισχύσαμε το σήμα Ανθρωπιάς που εκπέμπει το ιστορικό Χαϊδάρι .

Και αυτό χωρίς να πάψουμε να ανησυχούμε ούτε μια στιγμή και χωρίς να υπάρξει ούτε μια μέρα που οι αλληλέγγυοι Χαϊδαριώτες φίλοι μας μαζί με άλλους αλληλέγγυους από την Δυτική Αθήνα να μην είναι εκεί.



http://xaidarisimera.blogspot.gr/2016/09/blog-post_62.html?m=1
Οι μεγάλες πολιτικές ξεχωρίζουν από τον προσανατολισμό τους και η σύγχρονη πολιτική δραστηριότητα πρέπει να χαρακτηρίζεται στην εποχή της 

Κυβερνησιμότητας από την Αριστερά, με λίγα λόγια και έργα που να αντέχουν στη φθορά του χρόνου, αλλά να χαράσσουν ανεξίτηλα την μνήμη .
Μας άρεσε ο εκθειασμός των συλλογικοτήτων και των προσώπων για το ιστορικό και αγωνιστικό παρελθόν, έστω και αν έγινε για να τονιστεί η αδράνεια και μη 

ορατή ακόμα πολυπόθητη αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων (όπως θα έλεγε ειρωνικά κάθε φέρελπις φιλελεύθερος σαρκάζοντας την ξύλινη γλώσσα που νομίζει ότι ακούει από μαρξιστές και μαρξίζοντες.

Λοιπόν καλό φθινόπωρο σε όλους και ελπίζω ότι το γλέντι προσεχώς στην παραλία του Σκαραμαγκά να είναι πραγματικό και όχι εικονικό και η πρόσκληση που είχα απευθύνει σε μια ερωτώσα δημοσιογράφο : "ότι να έρθετε να κάνετε ρεπορτάζ για το ωραίο ηλιοβασίλεμα", να έχει νόημα τα επόμενα χρόνια!

Θοδωρής Σπηλιόπουλος

επικεφαλής των  "Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου"

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει το άρθρο, στην εφημερίδα "Χαϊδάρι σήμερα", με τίτλο:

"Δραπετσώνα - Πάτρα και τώρα Ελευσίνα κέρδισαν το θαλάσσιο μέτωπο. Στο Χαϊδάρι σιγή......"


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *