ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Συνέλευση:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/9/2019

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 – Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ των Πολιτών σε Δράση ΧαϊδαρίουΤη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου με θέματα:
  • Απολογισμός δημοτικών εκλογών και προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο
  • Η λειτουργία και η ανασυγκρότηση της παράταξης
  • Η πολιτική συμμαχιών και η προώθηση του προγραμματικών στόχων.
Στη συνέλευση τοποθετήθηκαν τα στελέχη του συνδυασμού τα οποία εξήραν την εργατικότητα και την προσφορά του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου Θοδωρή Σπηλιόπουλου όλη την προηγούμενη περίοδο και ιδιαίτερα την προεκλογική.

Η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε τη δήλωση του Θοδωρή Σπηλιόπουλου που έκανε αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών: «Ως δημοτικός συνδυασμός στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, θα εργαστούμε με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Επιτροπές και στους Οργανισμούς του Δήμου και όπου χρειαστεί, γιατί ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός οφείλει να ανταποκρίνεται, όπου τον ορίζει η βούληση της κοινωνίας. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών και της δημοκρατίας στην πόλη1.» (28 Μαΐου 2019).

Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος έκανε κριτική στο νέο νόμο 4623 που ψήφισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος «δίνει απόλυτη πλειοψηφία της παράταξης του κάθε Δημάρχου σε όλα τα εκτελεστικά όργανα, τα νομικά πρόσωπα και τις επιτροπές, ανεξαρτήτως του αριθμού των Δημοτικών Συμβούλων που έχει εκλέξει».«Δεν πρόκειται για διόρθωση του Κλεισθένη αλλά για διόρθωση εκλογικού αποτελέσματος με ένα νόμο» τόνισε.
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ότι το «Το πολιτικό μας σχέδιο και η στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης για το Δήμο μας2», ή αλλιώς πρόγραμμα του συνδυασμού, καθώς και οι «Βασικές αρχές συμφωνίας μιας πιθανής συνεργασίας3» που δημοσιεύτηκαν σε άσχετο πολιτικά χρόνο (30 Ιανουαρίου 2019) αποτελούν τους δύο οδηγούς για την πολιτική των συμμαχιών και της συνεργασίας για τοπικά και υπερτοπικά θέματα.

Η Γενική Συνέλευση ως ένα δημοκρατικό σώμα συζήτησε και άλλα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα για την ανασυγκρότηση της παράταξης, την ανάδειξη νέων στελεχών, την επιμόρφωση, την κοινή δράση για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας (Στρατόπεδα, Ποικίλο Όρος, Πάρκο Τρίτση κ.ά).ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *