Συνέντευξη του Θοδωρή Σπηλιόπουλου στην Αυγή και στην Ηλέκτρα Βισκαδουράκη

Θοδωρής Σπηλιόπουλος (Χαϊδάρι): Έχουμε εμπειρία, έχουμε γνώση και πρόγραμμα
Η παράταξη μας «Πολίτες σε δράση» έχει μια μεγάλη ιστορία την οποία δεν την κουβαλάει σαν φορτίο, αλλά σαν δύναμη για το μέλλον και τις καθημερινές της δράσεις. Είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη. Στηρίζεται από τον χώρο της Αριστεράς, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων Πράσινων και άλλων προοδευτικών ομάδων, αλλά και από ανθρώπους της συντηρητικής παράταξης.
Διεκδικούμε μια σύγχρονη πόλη, με αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, δηλαδή την ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτηρίων (διοικητικές υπηρεσίες, σχολεία, πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα), με στόχο, όπου είναι δυνατόν, την ενεργειακή αυτονομία τους, άρα και λιγότερες λειτουργικές δαπάνες.
Διεκδικούμε μια σύγχρονη πόλη με καλή δημοτική συγκοινωνία με εύκολη πρόσβαση στο μετρό, με μετακίνηση των δημοτών μας με σύγχρονο ηλεκτρικό όχημα μηδενικών ρύπων, προσβάσιμο για ΑμεΑ.
Διεκδικούμε μια καθαρή πόλη υλοποιώντας την προγραμματική μας δέσμευση για ένα σύγχρονο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, που θα προβλέπει Πράσινα Σημεία και Γωνιές Ανακύκλωσης, με πλήρη διαχωρισμό στην πηγή των ανακυκλώσιμων υλικών.
Διεκδικούμε μια πόλη με απρόσκοπτη λειτουργία σύγχρονων παιδικών σταθμών που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των δημοτών μας.
Διεκδικούμε μια πόλη με σύγχρονες αθλητικές υποδομές, με ανοιχτά σχολεία στην κοινωνία, αξιοποιώντας όλα τα υπάρχοντα προγράμματα υποστήριξης μαζικού αθλητισμού.
Διεκδικούμε μια πόλη που θα αναδείξει τον πολιτισμό της και την Ιστορία της. Οι εκτάσεις με το Ποικίλο Όρος και την πλούσια βιοποικιλότητα, τον Διομήδειο Κήπο, τα ίχνη της αρχαίας Ιεράς Οδού, τη Μονή Δαφνιού, τα παλιά μονοπάτια και τα απομεινάρια των οικισμών κάνουν το Χαϊδάρι μοναδικό.
Διεκδικούμε, με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής, το παραθαλάσσιο μέτωπο της ακτής Σκαραμαγκά. Το Χαϊδάρι να γίνει ξανά παραθαλάσσιος δήμος! Οι «Πολίτες σε δράση» είμαστε εδώ και διεκδικούμε την αξιοπρέπεια στη ζωή μας, προσδοκώντας ένα Χαϊδάρι σύγχρονο, ένα Χαϊδάρι αλληλεγγύης και πολιτισμού.
πηγή: ΑΥΓΉ
https://www.avgi.gr/article/9308591/9451782/e-mache-ton-autodioiketikon-eklogon-se-ag-paraskeue-kai-chaidari?fbclid=IwAR2LBnOoR2U-OezLrPKLXwQqk1GMM4Uodvh3gCNXOoyi1APLhn3Hj3lBSmE

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *