ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ''Η ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ''


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤην Τετάρτη στις 4 Ιουλίου 2018, στο χώρο έξω από τη ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ, η Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ πραγματοποίησε την προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση   με τίτλο '' Η ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ''.

Και αυτή η εκδήλωση της Παράταξής μας, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Αναπτυξιακής Πρότασης που έχουμε για το Χαϊδάρι  ''ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ -ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ''.

Συνεπείς στην πάγια θέση  της Δημοτικής μας Κίνησης, ότι τα μνημεία οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ιστορικοί τόποι, δεν αποτελούν απολιθωμένο παρελθόν αλλά ζωντανά, οργανικά στοιχεία μιας  πόλης, που οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε  σαν αναπόσπαστο μέρος της ζωής αλλά και των δράσεων των Πολιτών.

Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, ανάμεσα τους και ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον  ένα ρεσιτάλ κιθάρας, δύο νέων ταλαντούχων μουσικών-κιθαριστών, του Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου και του Βασίλη Αυλωνίτη.

Εμείς οι  ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, αγωνιζόμαστε, ώστε ή ανάδειξη  του φυσικού πολιτιστικού, ιστορικού πλούτου της πόλης  να αποτελέσει πυλώνα τουριστικής καλλιτεχνικής, οικονομικής  κ.α ανάπτυξης, που θα συνδεθεί με το παρόν και το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της.

Η έναρξη της εκδήλωσης: Μουσικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1751998868214633&id=699873326760531https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1751677491580104&id=699873326760531                                                                   ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

                                                                      Επικεφαλής 

                                                                       Θοδωρής Σπηλιόπουλος

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *