Το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η Δημοσιογραφία της Αφασίας . του Θύμιου Γεωργοπουλου


https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%82-blogspot-1582673492030751/
Πολύ πρόσφατα (την 7η Μαρτίου 2018) το ιστολόγιο XAIDARISIMERA.GR -παραδίδοντας μαθήματα «αντικειμενικής δημοσιογραφίας και υψηλού ήθους»- αλίευσε και δημοσίευσε από την σελίδα στο fb κάποιου Dimitris Kapos, ένα λιβελογράφημα κατά του Νοσοκομείου «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», που βρίθει από αόριστες «καταγγελίες», ακραίες ρατσιστικές αναφορές, και που το «έντυσαν» με τον «πιασάρικο» τίτλο: «Εθνικό Σύστημα Υγείας, ώρες κοινής φασαρίας».
Στο «πόνημα» του (που προσδίδει χαρακτήρα ευθυμογραφήματος) ο  συντάκτης μας πληροφορεί, με γλαφυρό τρόπο, για την φασαρία που παράγεται στο Νοσοκομείο  από “κάποιο ηλεκτρονικό (παιχνίδι χειρός) με τα ΒΖΝΝΝΝΝ…..ΠΑΟΥ ΠΑΟΥ ΠΑΟΥ”, για την αποκλειστική από την Γεωργία που ακούει “τον Γεωργιανό Πανταζή να τραγουδάει κάτι ημιτούρκικα και τη Μπέσυ Αργυράκη της Τιφλίδας σε αποδόσεις Γαλλικών κομματιών στα Γεωργιανά ” και για “χώρο με χρώματα από το Αλ Χαλίλι και την αγορά της Καμπούλ”.
Αυτά τα ολίγα (και ολίγα ακόμα ολίγιστα) σπουδαία και χυδαία μας πληροφορεί ο συντάκτης και ο αναμεταδότης του.

Βεβαίως παρέλειψαν να μας πληροφορήσουν για κάποιες «ασήμαντες» λεπτομέρειες όπως: Για τον βαθμό ετοιμότητας και αρτιότητας των παρεχομένων ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, για την επάρκεια (ή ανεπάρκεια) σε φαρμακευτικό, υγειονομικό και αναλώσιμο υλικό, για την προσήνεια (ή την αναλγησία) όλου του προσωπικού στον ανθρώπινο πόνο χωρίς καμία διάκριση, για τυχόν ανήθικες απαιτήσεις («φακελάκια»), για την ανταπόκριση του «Γραφείου Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας» και της Διοίκησης συνολικά στην επίλυση προβλημάτων των ασθενών και συγγενών.
Ψιλά γράμματα θα μου πείτε!

Για κάποιους το Εθνικό Σύστημα Υγείας δυσλειτουργεί γιατί δεν αποβάλλει τους (φασαριόζους)…..αλλοδαπούς, και νομίζουν οι άμοιροι ότι έτσι χτυπούν την κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα «πυροβολούν τα πόδια τους».
Αλλά βέβαια τι να περιμένει κανείς όταν σε συνέντευξη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, και στο ερώτημα για το σκάνδαλο Της Novartis δημοσιεύεται ασχολίαστη η απάντηση: “Το σκάνδαλο Novartis είναι αντιπερισπασμός της κυβέρνησης για να καλύψει τις τεράστιες ελλείψεις που έχουν τα νοσοκομεία. ”

Για κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ έγραψε:
“Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.”


          ΘΥΜΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
                     ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
   «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ – Ν.Ε.Ε.Σ» 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *