Κοπη πίτας εργαζομενων Δ.Χαιδαριου .Χαιρετισμός Θ.Σ

Στον χαιρετισμό του ο Θ.Σ ξεκίνησε λέγοντας
Ότι αφιερώνει το κομμάτι στην κατάργηση του Καλλικράτη που έχει αργήσει στην κατάργηση της αποκεντρωμένης διοίκησης που εκτός των άλλων ταλαιπωρεί και τον Δήμο μας και τον Δήμαρχο  ζήτημα για το οποίο εμείς πήραμε θέση υπέρ του δημάρχου .
 Συνηθίζουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα να παίρνουμε υπ όψη μας την ανάγκη ενωτικού κλίματος που έχει ανάγκη ο κόσμος . Έτσι λοιπόν εμείς αξιοποιούμε την ευκαιρία να σας πούμε ότι και με την ιδιότητα του επικεφαλής αλλά και του αντιπρόεδρου της οικονομικής επιτροπής του Δήμου εμείς σαν Πολίτες σε δράση υπερασπιστηκαμε σε όλα τα ζηταματα τους εργαζόμενους .ειτε αφορούσε τα 176 ευρώ ειτε αφορούσε την καταργηση διμηνων τρίμηνων και πεντάμηνη και υλοποίηση προγραμμάτων με κοινωνική ασφάλιση και πλήρη εργασιακά δικαιωματα..Ειτε σε αλλα ζητήματα συνδικαλιστικά η εργασιακά .
Η αναφορά μας μας στην ανάγκη ενός νόμου δημοκρατικού που θα αντικαταστήσει τον Καλλικράτη έχει σχέση και με τέτοιες  πλευρές όπως η ανάγκη θεσπισης ενός νέου Οργανισμού που θα έχει άμεση επίπτωση στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των εργαζομένων πραγμα που καθυστερεί στο Δημον.
.Θεωρούμε αυτό να  χρησιμοποιηθεί με μετρα  επανεκπαίδευσης του προσωπικού .
Επαίνεσε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που κάνουν και ιδιαίτερα για την στάση τους στις πλημμύρες.
Με λογική προγραμματικής αντιπολίτευσης προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην υλοποίηση μεγάλων έργων όπως τα αντιπλημμυρικά που γίνονται για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια και να ανοίξουμε δρόμους για μία αναπτυξιακή ανάπλαση αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Βουνού της θάλασσας του πολιτισμού και της Ιστορίας του Χαϊδαρίου στα πλαίσια ενός σχεδίου συνολικης αναβάθμισης της Δυτ .Αθήνας που επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής
Ζήτησε από το σωματείο να ξαναβρεί το θεσμικό δρόμο να απευθύνεται στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο στη δημοτική αρχή .
Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στην ανταλλαγή απόψεων και για το δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας συνολικά των ΟΤΑ αλλά και για τοπικά ζητήματα  Σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβει πρωτοβουλία συνάντηση ς και ενημέρωσης .
Ανάμεσα σε άλλα είπε ότι θεωρεί υποχρέωσή του να αναφερθεί στο μεταναστευτικό .
Είπε ότι από το Σεπτέμβριο έχει αξιοποίησει κάθε εκδήλωση φορέα πολιτιστικού αθλητικού κλπ στο να αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα .
Θεωρούμε είπε ότι αυτό το στοίχημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες κερδήθηκε συνολικά και συλλογικά και από την προσπάθεια των Πολιτών σε δράση και συμβολή στο να υπάρξουν θετικές πρωτοβουλίες  αποφάσεις από τον Δήμο και τον Δήμαρχο .
Έχουμε δρόμο μπροστά μας είπε
Γιατί τα 1500 άτομα από τα 3500 είναι παιδιά .

Θαχουμε κερδίσει το στοίχημα με την Ιστορία

όταν αυτά τα παιδιά είτε γυρίσουν στην Πατρίδα τους είτε φθάσουν στο προορισμό τους είτε μείνουν στην Πατρίδα μας
Θαχουμε να λένε για το ιστορικό προσφυγικό Χαϊδάρι που τους δέχτηκε με ανοιχτή αγκαλιά .
Κάλεσε τους εργαζόμενους να συμβάλλουν στο πολιτικό μήνυμα ενότητας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που εκπέμπει το δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε να βάλουν ψηλά τον πήχυ ....
Δηλαδή όπως σήμερα μιλάνε με θαυμασμό για την κοινωνίας της Νίκαιας για την εξαιρετική υποδοχή στα προσφυγοπουλων στα σχολεία έτσι τέτοιο στόχο πρέπει να βάλουμε και εμείς

Θύμισε ότι στη πρόσφατη συνάντηση των επικεφαλής δεσμεύτηκε για συντονισμένες ενέργειες στα πλαίσια ενός δημοτικού σχεδίου και τόνισε για αλλη μία φορά ότι η κοινωνία θα αποτρέψει μικροκομματικα παιχνίδια εάν καποιοι το τολμήσουν

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *