ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΜΒΑΛΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ .Πρόταση Με 8 κουλουαρ το γήπεδο του Δάσους θα αναβαθμιστεί αγωνιστικά ...

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ θέλω να πω δυο πράγματα. Πρώτον, όσον αφορά αυτό το έργο πρέπει να πω ότι ήμουν ενήμερος των δυσκολιών που υπήρχαν και έγιναν συγκεκριμένες ενέργειες πραγματικά σωστές από τη Δημοτική Αρχή και εγώ παρακολούθησα αυτό το ζήτημα με απευθείας ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα τον Συνοδινό. ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ.
Τώρα, όσον αφορά, νομίζω με αφορμή ότι έχουμε την Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα θέλω να ξαναδεί ο Καραγιάννης που είναι αντιδήμαρχος, ο δήμος, και με τη βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας, έχουμε κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σκεφτούν, νομίζω ότι μπορεί το αθλητικό κέντρο του Δάσους, γι’ αυτό δεν έχω να πω τίποτα για το «Χαραλαμπίδης», νομίζω πάει σφαίρα και καλά.
Για το άλλο έχω την άποψη, κάναμε και ένα λάθος και εγώ και ο Μιχάλης, ενώ το άνοιξα το ζήτημα παρουσία του Κοντονή, είναι έξι οι λωρίδες, δεν κάνουν λάθος. Πρέπει να βρούμε μία μελέτη ή προμελέτη που να λέει το αθλητικό κέντρο να γίνει αντί για έξι λωρίδες οκτώ. Αν γίνει οκτώ, ο Αντρέας το ξέρει αυτό το πράγμα...
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Πολύ δύσκολο.
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ωραία, θα μου πεις τότε, μισό λεπτό. Να μου πεις, Ηρακλή, ακούω με σεβασμό ό,τι λες και με προσοχή. Λέω λοιπόν τώρα, εμείς... όχι, εγώ λέω, μισό λεπτό, να λύσουμε την πολιτική πρόθεση και να τους βάλουμε λίγο το μαχαίρι στον λαιμό ότι θέλουμε το αθλητικό κέντρο στη Δυτ. Αθήνα και μετά θα πάμε στην Περιφέρεια, θα το στηρίξουμε, και να ενεργήσουμε κατάλληλα και εσείς από εκεί και εμείς όλοι οι υπόλοιποι, κ.λπ., κ.λπ., και το τεχνικό το αν είναι δύσκολο ή όχι και αν θα επεκταθεί που φτιάχνουμε τώρα το γήπεδο, βασικά δεν μπορεί να επεκταθεί προς τα κάτω, αλλά τέλος πάντων δεν θα μπω εγώ στο τεχνικό κομμάτι, για όλα τα πράγματα υπάρχουν λύσεις, εγώ λέω ότι πρέπει να γίνουν οκτώ κουλουάρ, σημαίνει ότι αυτό το γήπεδο θα βγάλει και έσοδα. Το αναλύω με μία κουβέντα, δεν λέω τίποτα άλλο. Αν γίνει οκτώ, σημαίνει ξαφνικά, όπως λέμε το κολυμβητήριο το ζητάνε όλες οι ομάδες, και αν μεθαύριο μπλα, μπλα, μπλα, δεν το αναλύω αυτή τη στιγμή, νομίζω τη βασική ιδέα βάζω.
ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ωραία. Λοιπόν ένας λόγος παραπάνω επειδή το ζητάει ο Βλασιάδης, να φροντίσουμε με έργα να κατοχυρώσουμε ότι είναι του δήμου και σε μία προοπτική δημοσίου, εθνικού και δημοτικού συμφέροντος. Τελείωσα. Αυτά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κ. Δρούλια.
ΔΡΟΥΛΙΑΣ: Το ψηφίζουμε και εμείς.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κ. Ασπρογέρακα. Λοιπόν, 13, ομόφωνα. 14. Ομόφωνα.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Να σας πω μόνο μία εξέλιξη. Επειδή το έθεσε ο συνάδελφος ο Θοδωρής. Για να γίνουν οκτώ οι διαδρομές θα πρέπει να μεγαλώσει, δηλαδή να γίνει καινούριες, να φύγουν τα κιγκλιδώματα και να μεγαλώσει αρκετά εξωτερικά. Ένα το κρατούμενο.
Δεύτερον, αν γίνουν οκτώ έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, θα μπορεί να λειτουργήσει ως πολύ καλό προπονητικό κέντρο που όντως θα βοηθήσει με διάφορες... μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά σε διάφορες δραστηριότητες, ωστόσο δεν θα μπορούν να γίνουν αγώνες. Αγώνες αυτή τη στιγμή με έξι κουλουάρ μπορούν να γίνουν μέχρι ένα επίπεδο. Δηλαδή προφανώς δεν μπορεί να γίνουν πανευρωπαϊκοί ή άλλοι αγώνες, αλλά πάντως μπορεί να ενταχθεί έτσι όπως είναι το γήπεδο με τις εργασίες που αυτή τη στιγμή έγιναν με τον φωτισμό κ.λπ., μπορεί να γίνουν, να ενταχθούν δηλαδή αγώνες και υπάρχει ήδη μία συζήτηση με τον γυμναστικό σύλλογο που εδρεύει στο Χαϊδάρι, να ενταχθούν αγώνες στο καλεντέρ του Σέγας οι οποίες θα αναβαθμίσουν και τη λειτουργία του γηπέδου και η εξέλιξη η ουσιαστική που υπάρχει είναι ότι σε συνεννόηση με τη Β/θμια και την Α/θμια Εκπαίδευση υπάρχει μία κίνηση για να γίνει πρότυπο αθλητικό κέντρο.
Πρότυπο αθλητικό κέντρο όπως γίνεται το κολυμβητήριο που είναι από τα λίγα κολυμβητήρια αυτή τη στιγμή ίσως είναι και το μοναδικό μέχρι τώρα που δέχεται μαθητές στην Αθήνα είναι αυτή τη στιγμή μόνο από το 3ο Δημοτικό υπάρχει αυτό, ή τέλος πάντων αυτή η απόφαση του υπουργείου για να συμμετέχουν μαθητές.
Αντίστοιχα, υπάρχει μία απόφαση του υπουργείου να γίνουν αθλητικές δραστηριότητες σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Με βάση αυτό έχουν προταθεί σε συνεννόηση με την Α/θμια και τη Β/θμια να προταθεί το δικό μας γήπεδο και το γήπεδο του Περιστερίου για πρότυπα. Με ό,τι σημαίνει αυτό για τη χρηματοδότηση του γηπέδου, τον εξοπλισμό, αγώνες, κ.λπ.. άρα, νομίζω ότι η βασική προτεραιότητα κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι να μείνει έτσι όπως είναι, με τις έξι διαδρομές. Απλά χρειάζεται να βελτιωθεί αισθητά το ταρτάν.
Οι άλλες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.  Μαζί με τον χλοοτάπητα τον καινούριο να είναι ένα νέο στάδιο, ένα στολίδι.
ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Με οκτώ μπορούν να γίνουν αγώνες. Δεν μπορούν να γίνουν με έξι όπως είναι αυτή τη στιγμή αγώνες μεγαλύτεροι των Πανελληνίων.
ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *