Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί το Χαϊδάρι........... ..σε σκουπιδότοπο!




 Σήμερα 8 Γενάρη του 2016 και στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1.30-2.00μ.μ, συνέβη ένα γεγονός για το οποίο ως Χαϊδαριώτες δε θα πρέπει, να αισθανόμαστε και πολύ υπερήφανοι. Στο χώρο απέναντι από το γήπεδο του τένις στο Δάσος Χαϊδαρίου (στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΚΕΒΟΠ) ένας "κύριος" πήγε με το φορτηγάκι του και "ατάραχος" άδειασε το περιεχόμενο του( στερεά λύματα).

 Κάποιοι κάτοικοι και ανάμεσά τους ο καθηγητής Μαστροδήμος Πανταζής μέλος της Επιτροπής Πόλης των "Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου" που έτυχε να παραβρίσκονται στο χώρο, απόρησαν με το συμβάν και προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τον "κύριο" αυτόν και να αποτρέψουν την ενέργεια του. 

Στο διάλογο που προέκυψε και στο ερώτημα από που αντλεί το δικαίωμα αυτής της παράνομης πράξης του, ανέφερε ότι ανήκει σε συνεργείο που έχει αναλάβει τον "καθαρισμό των υπονόμων" και ότι  του είχε δοθεί άδεια από το Δήμο Χαϊδαρίου, για να αδειάσει το περιεχόμενο στο συγκεκριμένο χώρο. 

Ο επικεφαλής των "Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου" Θοδωρής Σπηλιόπουλος, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε κατευθείαν με τον Δήμαρχο Μιχάλη  Σελέκο. Ο Δήμαρχος του διαβεβαίωσε, ότι ο Δήμος δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν την ενέργεια και γι' αυτό θα προχωρήσει σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.


Με αφορμή το περιστατικό αυτό θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Ο συγκεκριμένος χώρος, όπως πιστοποιείται από τις συνημμένες φωτογραφίες,το βίντεο, αλλά και από την εικόνα που αποκομίζουμε από την παρουσία μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τείνει να μετατραπεί σε σκουπιδότοπος. Οι συνέπειες για την αισθητική υποβάθμιση του τοπίου, αλλά και για την υγεία των αθλουμένων και των κατοίκων της γειτονικής περιοχής νομίζουμε ότι είναι προφανείς.

2. Είναι λοιπόν εύλογο, ότι πρέπει να αλλάξουν οι ρυθμοί επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας και κυρίως σε ότι έχει σχέση με την υγιεινη και την ασφάλεια των πολιτών.


Τέλος εμείς πιστοί στο τα του καίσαρος τω καίσαρι.....θα πούμε ότι για τη βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης , πρέπει όλοι να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στην υπεράσπιση των συλλογικών αποφάσεων, είτε αφορούν τα δικαιώματα των πεζών, είτε την προσπάθεια για την ανακύκλωση, είτε την τήρηση του Κ.Ο.Κ, είτε την προστασία της Δημόσιας Περιουσίας κ.λ.π

Οι Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου δηλώνουν παρόντες με τις προτάσεις τους, αλλά και είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους , στην καθημερινή συλλογική προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.


Προσέχουμε την πόλη μας     .....για να έχουμε!
                                                      
                                                         Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

Το Βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=JgjLVvnalIA























ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *