ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ:Ομιλία του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής των "Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου" , στην έκτακτη συνεδρίαση (26-10-2015) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, σχετικά με τις καταστροφές απο τις πλημμύρες.

 Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος,  μέσα από την ομιλία του, με νηφάλιο τρόπο ανέδειξε τα εξής βασικά σημεία:

  • Συμφώνησε με τις  κινητοποιήσεις και σε οποία κλιμάκωση χρειαστεί,  για να αναδειχτεί το πρόβλημα και να μείνει στην επικαιρότητα. Γιατί τα προβλήματα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ και ζητούν τώρα λύση, παρότι στο παρελθόν οι προηγούμενες διοικήσεις στον δήμο, στην περιφέρεια και κυβερνήσεις αδιαφόρησαν εγκληματικά. 


  •  Ιδιαίτερα αναφέρθηκε  στην καθυστέρηση που επιδεικνύει η Διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου, στο να εργαστεί στην κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων, τονίζοντας  ότι η σχέση του με την αριστερά είναι πρώτα από όλα μια σχέση ειλικρίνειας, όσον αφορά τον εντοπισμό των προβλημάτων.


  •  Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση και από την Περιφέρεια και την κυβέρνηση στους ρυθμούς επίλυσης τέτοιων προβλημάτων και την ανάγκη συλλογικής και μόνιμης πίεσης.


  • Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα έργα που πρέπει να γίνουν στο ΠΟΙΚΙΛΛΟ ,την Δυτική Αθήνα συνολικά και ξεχωριστά στο Χαϊδάρι, εκτός από το μεγάλο έργο επί της εθνικής οδού και άλλα νέα έργα που ή ένταση των φαινομένων τα κάνει απαραιτητα, όπως στην Αφαία και στο Πάνω δάσος ,στο ΨΝΑ ,στη περιοχη του Δημαρχείου ,στο κολυμβητήριο, στην Αστυθεα κλπ.


  • Κάνοντας αναφορά και στο θέμα της  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ανέδειξε την ανάγκη επαναξιολόγησης των αναγκών σχεδιασμού και στελέχωσης.


  • Το κλείσιμο της ομιλίας του έγινε  με την έκκληση:

Να αποφασίσουμε πολιτικά ότι πρέπει να επιταχύνουμε , αλλά και ότι χρειαζόμαστε την ανάγκη των ειδικών και των αναγκαίων μελετών. Μελέτες που δεν πρέπει να διστάσουμε να τις αναθεσουμε σε τεχνικά γραφεία με χρονοδιαγράμματα παράδοσης ,ώστε  να προλάβουμε την ένταξη σε έργα με τον χαρακτηρισμό του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, που βεβαίως πρέπει να διεκδικηθεί.

Ολόκληρη η ομιλία στο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=InkoPCXoSwE

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!