Θα δώσω τον αγώνα μου μέσα από τον συνδυασμό ‘’ΠσΔ-- ΟΠ’’,δίπλα στον Θοδωρή Σπηλιόπουλο.


Τον ερχόμενο Μάιο, οι πολίτες του Χαϊδαρίου θα κληθούμε να εκλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας. Με την ψήφο μας θα αποφασίσουμε αν θα συνεχιστεί ο κατήφορος που έχουμε πάρει σαν κοινωνία ή θα κάνουμε μια νέα αρχή που θα δώσει ελπίδα και μια νέα προοπτική στο Χαϊδάρι. Όσοι αγωνιούμε για το αύριο των παιδιών μας δεν έχουμε δικαίωμα ούτε να αδιαφορούμε αλλά ούτε και να εθελοτυφλούμε.
Δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα πριν πάρω την απόφαση να στρατευτώ με τον επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Πολίτες σε δράση- Οικολόγοι Πράσινοι’’ Θοδωρή Σπηλιόπουλο. Πετυχημένος επαγγελματίας, νέος και άφθαρτος στην πολιτική με όραμα για το αύριο της πόλης μας.
Απέναντί του αυτοί που οδήγησαν το Χαϊδάρι σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα, κάποιοι δήθεν ‘’Ανεξάρτητοι’’ που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η κοινωνία και η πολιτική ιστορία τους διέγραψαν οριστικά και αμετάκλητα, αλλά και αυτοί που ενώ βλέπουν γύρω τους συνανθρώπους μας να πεθαίνουν και να δυστυχούν, παραμένουν πιστοί στην ιδεοληψία τους ότι όλοι οι άλλοι είναι κακοί και μόνο εμείς είμαστε οι καλοί, άρα συνεργαζόμαστε μόνο με τον εαυτό μας.
Αν πραγματικά πονάμε το χάλι της πόλης και της χώρας μας, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε. Στα τέλη Μαΐου να γυρίσουμε σελίδα, να εκλέξουμε Δημοτική αρχή που θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών των συμπολιτών μας, να αλλάξουμε ριζικά το τοπίο.
Για όλα αυτά που πρεσβεύω, για όλους αυτούς που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια στο Χαϊδάρι, θα δώσω τον αγώνα μου μέσα από τον συνδυασμό ‘’Πολίτες σε δράση- Οικολόγοι Πράσινοι’’, δίπλα στον Θοδωρή Σπηλιόπουλο. 

                                                                                                                                        Γιώργος Νούτσης
Καθηγητής Σωματικής Αγωγής
                                                                                                                                    Προπονητής Στίβου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!