Σφράγιση στο Copa Copana

  
Με την υπ. αριθ. απόφαση 29503-8/8/2013 του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Μαραβέλια δηλώνεται ότι 14/08/2013 θα σφραγιστεί το Copa Copana (νεροτσουλήθρες) «λόγω της λειτουργίας του χωρίς άδεια». Η απόφαση:


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την σφράγιση του πολυχώρου με την επωνυμία COPA COPANA που αποτελείται από ένα (1) αναψυκτήριο, ένα (1) αναψυκτήριο περίπτερο, δυο (2) καταστήματα πώλησης τυποποιημένων προϊόντων και πέντε (5) κολυμβητικές δεξαμενές  ιδιοκτησίας ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Α.Ε. που βρίσκεται στο 12ο  χ.λ.μ. Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο Χαϊδάρι, λόγω λειτουργίας του άνευ αδείας.

Η σφράγιση θα γίνει στις 14/8/2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ.

ΚΟΙΝ. Α.Τ. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ

Ορισμένα πρώτα ερωτήματα:

Μέχρι σήμερα πως λειτουργούσε το Copa Copana; Ξαφνικά έγινε παράνομο; Ποιοι έχουν την ευθύνη που μέχρι σήμερα επέτρεπαν να λειτουργεί, παρ όλο που δεν είχε τις προϋποθέσεις;

H απόφαση για το σφράγισμα δεν δικαιώνει αυτούς που την πήραν, αντίθετα μας δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά.

Γιατί λειτουργούσε παράνομα τόσα χρόνια το Copa Copana χωρίς άδεια, και χρειάστηκαν μόνο 18 μέρες για να ανακαλυφθεί η παρανομία; Γιατί υπήρχε αγώνας και προσπάθεια πολλών ανθρώπων, και ιδιαίτερα των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Ασπρογέρακα και Φουντούλη, για να έχει ο Δήμος πλήρη ενημέρωση για τις παρανομίες. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε την ανάρτηση στο blog μας  (11/06/2009) με τίτλο «Water Park-Δημόσια Διοίκηση: Με τα μάτια ερμητικά κλειστά» στην οποία παρουσιάζονταν μια σειρά επιχειρήματα για τη σφράγιση του Copa Copana. (ανάρτηση)

Επαναλαμβάνουμε, τι μεσολάβησε από το 2009  μέχρι το 2013 για να σφραγιστεί 
το Copa Copana;

Ας συνεδριάσει επιτέλους το Δημοτικό Συμβούλιο, για να μας απαντήσει η Δημοτική Αρχή κατ΄ αρχάς στα παραπάνω ερωτήματα καθώς και σε εκείνα που συνδέονται με τη σύλληψη και την προφυλάκιση του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Μάριου Λιακόπουλου που κατηγορείται για εκβιασμό και δωροδοκία.
Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
Επικεφαλής - Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!