"ΜΑΜΑΔΕΣ στο δρόμο""Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου": Με αφορμή την πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία της ομάδας "Μαμάδες στο δρόμο" για το πρόβλημα της προσβασιμότητας των πεζών στα πεζοδρόμια......!

Την Κυριακή μεσημέρι το 21 Μάη 2017 πραγματοποιήθηκε η 1η συγκέντρωση στο Χαϊδάρι (πίσω από το 14ο Δημοτικό Σχολείο στη διασταύρωση Σ/χου Γιαννούλη και Ακρίτα) της ομάδας "Μαμάδες στο δρόμο"((Το site της ομάδας: https://mamastodromo.blogspot.gr/p/blog-page_13.html)

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία που στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει τη Χαϊδαριώτικη κοινωνία γύρω από   το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες με τα καροτσάκια . 
Ουσιαστικά δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα πεζοδρόμια εξαιτίας των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ,αλλά και άλλων εμποδίων και αυτό συνεπάγεται κινδύνους για την  ασφάλεια τη δική τους όσο και των παιδιών τους.
Αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κάλεσμά τους:
«Οι Μαμάδες στο Δρόμο σας καλούμε να περπατήσετε μαζί μας. Πιστεύουμε πως όλοι μας, αλλά προπαντός τα παιδιά, αξίζουμε καλύτερες συνθήκες ζωής και μετακίνησης και πως οφείλουμε να τα διεκδικήσουμε για να γίνουν πραγματικότητα. Η ζωή των παιδιών μας μπορεί να κρέμεται στα χέρια μας».

Θέλουμε να σημειώσουμε ότι οι "Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου", συμμερίζονται την αγωνία των "Μαμάδων στο Δρόμο", επικροτούν τις πρωτοβουλίες αυτές και θα κάνουν ότι μπορούν στο μέτρο των δυνάμεων τους για να συμβάλλουν στη οριστική λύση του προβλήματος.

Ήδη πολύ καιρό πριν "Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου" είχαν επισημάνει το πρόβλημα της προσβασιμότητας των πεζών στα πεζοδρόμια.
Στα παρακάτω site θα βρείτε:
1. Άρθρο του επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης Θοδωρή Σπηλιόπουλου
με τίτλο:"Παράνομη στάθμευση- πεζοδρόμια .....και τα δικαιώματα των πεζών!" 15/1/2016;
http://psdhaidari.blogspot.gr/2016/01/blog-post_15.html

2. Ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με το θέμα των Πεζών:
https://www.blogger.com/blogger.g…

3. Ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο- 2015 και άρθρο με τίτλο:
"Στρατάρχου Καραϊσκάκη... Πεζόδρομος Δάσους...
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ"
http://psdhaidari.blogspot.gr/2016/10/13-042015.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!