ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ...

Μη δειλιάζετε...Η αναδιάταξη του εσωτερικού μετώπου αποτελεί μέτρο ωρίμανσης του υποκειμενικού παράγοντα.

Προχθές το βράδυ βρέθηκα σε μια ποδοσφαιροπαρέα σε λαϊκό καφενείο βλέποντας μπάσκετ και άνοιξα συζήτηση...

Για τις πρωτοβουλίες Κοντονή....

Εκεί κατάλαβα ότι η πρωτοβουλία κάθαρσης έχει την ομόθυμη στήριξη των φιλάθλων. Λέω: τι λέτε ρε παιδιά να πάρω τηλέφωνο τον γραμματέα τον Τζούλιο, έτσι τον φωνάζουμε οι φίλοι από τη δυτική Αθήνα. Και ω του θαύματος ο Ιούλιος Συναδινός απάντησε αν και ήταν περασμένες 11.

Το τι έγινε δεν περιγράφετε, γραπτώς δεν περιγράφονται ....Σκίστε τους επιεικώς ....Και εμείς δεν ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ άλλα έχετε άντερα και αν το τραβήξετε μέχρι τέλους εμείς είμαστε μαζί σας....

Τα υπόλοιπα περισσεύουν. Ευχήθηκα καλή επιτυχία του πα να χει το τηλέφωνο ανοιχτό στους παλιούς φίλους και δεσμεύτηκα να του μεταφέρω την εικόνα όποτε χρειάζεται.

Αυτό έχει ανάγκη η κυβέρνηση και το κόμμα.

Συζήτηση για τα θετικά για τις δυσκολίες ...

Μερικοί ψιθυριστές θύλακες- απομεινάρια, σαν έτοιμοι από καιρό βγάζουν από τα συρτάρια τους τα γνωστά κείμενα που για άλλη μια φορά περιγράφουν το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων, τις δυσκολίες λες και δεν τις ξέρει ο κόσμος, περιφέρουν γι΄ άλλη μια φορά την τρομολαγνεία των άδειων ΑΤΜ και της καθυστέρησης πληρωμών.

Μιλούν ή γράφουν αυτή τη στημένη γλώσσα που όταν μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρούμε ότι το Αιγάλεω έχει την ήττα από τα αποδυτήρια, όταν παίζει με Ολυμπιακό.

Τους συστήνω αυτοσυγκράτηση.Δεν ανήκω σε αυτούς από πεποίθηση.Όχι μόνο από ένα βολουνταρισμό αισιοδοξίας αλλά και από την επίδραση μιας αναμφισβήτητης θετικής αύρας που κυριαρχεί σε κάθε λαϊκή οικογένεια,ότι επιτέλους βρέθηκε μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται πραγματικά.

και ένα νέο παιδί ο Τσίπρας που γίνεται ηγέτης σε μια πορεία αλλαγών προς το συμφέρον όσων η λαίλαπα του μνημονίου γονάτισε και που παλεύει να τσακίσει την διαπλοκή και να πληρώσουν επιτέλους αυτοί που δεν πλήρωσαν μέχρι τώρα ποτέ, αυτούς που περιγράφει η Βαλαβάνη και τους καλεί να περάσουν από το ταμείο.Και κυρίως την ώρα μάχης καλό είναι να θυμόμαστε ότι είναι μαραθώνιος μαχώνΌσο δε αφορά τον εξωτερικό παράγοντα δεν είναι μόνο οι δανειστές.

Την περίοδο της χούντας η μάχη κερδήθηκε γιατί συγκινήσαμε την Ευρώπη. Τώρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω να το κάνουμε γιατί αυτή η ιστορία είναι μέρος της δικής τους ιστορίας.Και η τοπική αυτοδιοίκηση αντί να λειτουργεί σαν συντεχνία να παίξει τον δικό της ρόλο σε αυτό που λέμε δημοκρατία των θεσμών και από όλους τους δρόμους θεσμικούς και μη ας βγάλει κραυγή αγωνιάς, όχι απόγνωσης για να αλλάξει πορεία η Ευρώπη.Θοδωρής ΣπηλιόπουλοςΜέλος της Νομ. Γραμματείας Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου''Υ.Γ. Το κείμενο γράφτηκε στις 25 Απριλίου. Δεν "έφυγε"ποτέ για τεχνικούς λόγους ...όμως παραμένει επίκαιρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!