ΝΑ ΦΥΓΕΙ ο διοικητης του ΨΝΑ τωρα. ο ΔΗΜΟΣ να πάρει θέση στο αίτημα '

Print Friendly Version of this pageΕκτύπωση Get a PDF version of this webpageσε PDF
Ερώτηση στην 7η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (5/3/2015)


ΣΚΑΜΠΑ: Με αφορμή την πρόσκληση που μοιράστηκε για διαδήλωση στη Δυτική Αθήνα, που φαντάζομαι ότι αφορά την Πλειοψηφία κι επειδή έχουμε κατ' επανάληψη ασχοληθεί με το ζήτημα του Ψ.Ν.Α. και τα δύο Ψυχιατρεία είναι θεμελιώδεις λίθοι της πόλης μας, αυτό το διάστημα ξέρω ότι υπάρχει ένα αίτημα από πλευράς των εργαζομένων να απομακρυνθεί η Διοίκηση και ανατρέχοντας λίγο στο site του Σωματείου, βλέπω ότι υπήρχαν κατ' επανάληψη προβλήματα με το συγκεκριμένο Διοικητή, ο οποίος και τρομοκρατία ασκούσε στους εργαζόμενους, δηλαδή απομάκρυνε ξέρω 'γώ τον Πρόεδρο του Σωματείου, που μετά από κόντρα που είχε μαζί του τον μετέθεσε, απαξίωνε το νοσοκομείο και το προσωπικό σε δημοσιεύματά του, κ.λπ. Μάθαμε ότι δεν έκανε αιτήσεις για προσλήψεις, παρότι υπήρχε ανάγκη. Δεν άφηνε οδηγό το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν διακομιδές.

Δηλαδή, είχε μία στάση απαξίωσης του νοσοκομείου με ενεργό τρόπο, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί όλο το σχέδιο της ιδιωτικοποίησης και του κλεισίματος ψυχικής υγείας, που ξέραμε ότι ήταν σε εξέλιξη. 

Με αφορμή το ότι υπάρχει μία καινούρια Κυβέρνηση, η οποία εξαγγέλει το εντελώς ανάποδο, ήθελα να ρωτήσω εάν προτίθεστε να κάνουμε κάτι σαν Δημοτικό Συμβούλιο, από ένα ψήφισμα μέχρι πίεση, γιατί μας αφορά και σαν τοπική κοινωνία, καταρχήν για το ζήτημα της αντικατάστασης αυτού του Διοικητή και κατ' επέκταση των Διοικήσεων των νοσοκομείων, οι οποίες έχουνε παίξει ενεργό ρόλο στην εφαρμογή μίας πολιτικής, που ο κόσμος την καταδίκασε με την ψήφο του, άσχετα το πως τοποθετείται κανείς απέναντι στην Κυβέρνηση.
Ευχαριστώ.

0 σχόλια