"ΙΟΥΛΙΑΝΑ":δημ.συμβ.Χαιδαριου17/7/2015Θοδωρης Σπηλιοπουλος...Αυτό που θα το καθορίσει είναι η πολιτική πάλη και η μάχη από το ΣΥΡΙΖΑ και από το κίνημα και από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και από αυτούς που θα στρατευθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ συνήθως τελικά είμαι εκτός γραμμής ή διαμορφώνω γραμμή; !
Το λέω αυτό γιατί
. Και την άλλη φορά με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που εγκαίρως η δημοτική αρχή το έφερε κ.λπ., μετά έκατσε ο κουρνιαχτός και αποδείχθηκε εν τοις πράγμασι και το πολιτικό σκέλος, ότι μάλλον εγώ είχα δίκιο, που εκείνη την ώρα νόμιζα ότι ήμουν εκτός γραμμής,( οταν ελεγα οτι χρειαζεται και ΠΝΠ σε καταστασεις εκτακτου αναγκης )!γιατί δεν είχα και πληροφόρηση.

 Και ότι τέλος πάντων, στο οικονομικό σκέλος, δεν έγινε και καμιά καταστροφή και αντίθετα θα λέγαμε περισσότερο ήταν πολιτική και ιδεολογική εμμονή, για διαφορετικούς λόγους και δεν τις ταυτίζω

. Από την μια μεριά ο Πατούλης, ο οποίος θέλει να αναδειχθεί σε παράγοντα της δεξιάς, είχε δει την καταστροφή που έρχεται. Αυτό είναι άλλο θέμα βέβαια. Δεν το ταυτίζω.
Και το ΚΚΕ για τους δικούς του λόγους, γιατί βρήκε και μια αφορμή να κάνει μια κριτική σε ένα ζήτημα δημοκρατίας, που έστεκε.
Δηλαδή δεν είναι ότι δεν έστεκε, σε σχέση με αυτά που είχαμε πει το 2012, ομιλίες Βούτση κ.λπ. Αυτά σε εισαγωγικά.
Επομένως λοιπόν και σε αυτό το θέμα τώρα, θα κάτσει ο κουρνιαχτός.

 Υπογράφτηκε μια συμφωνία, πάρα πολύ δύσκολη.

Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων, όπως μερικοί που λακάνε και λένε εγώ δεν έχω καμία σχέση, νίπτω τας χείρας μου κ.λπ., κ.λπ.

Νομίζω ότι θα περάσουμε μια δύσκολη 3ετία που μέσα θα έχει και εκλογές και άλλα δημοψηφίσματα και τα ρέστα.

Δηλαδή δεν μπήκαμε σε αυτή την μάχη για να πούμε νιάου, νιάου και να σηκωθούμε να φύγουμε.

 Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι που υπογράφτηκε.

 Υπογράφτηκε κάτω από συγκεκριμένους όρους. Θα έπρεπε να μην υπάρχουν την επόμενη μέρα το πρωί, καταθέσεις κ.λπ. στις ελληνικές τράπεζες.

Αυτές είναι οι δυσκολίες.
Εμείς παλεύουμε για μια άλλη Ευρώπη, για άλλους συσχετισμούς.

Θέλουμε να κερδηθεί λίγος χρόνος μέχρι το Νοέμβριο. Θεωρούμε ότι πρέπει να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Δεν ξέρω με ποιους και πώς κ.λπ.

Βεβαίως εσείς ( το ΚΚΕ)κάνατε μια επιλογή του διπλού ΟΧΙ, το οποίο στην ουσία, πήγε να καταγραφεί στο ΝΑΙ, αλλά δεν λειτούργησε.

 Ο κόσμος του ευρύτερου…της αριστεράς και της δεξιάς και του κέντρου κ.λπ., ξεπέρασε και τις προβλέψεις των ανθρώπων, χειριστών επικοινωνιακά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

 Εγώ το έζησα εδώ. Και στο Χαϊδάρι και σε όλη την Δ. Αθήνα. Γιατί αυτό έδωσε την ώθηση στο 62%.

Βεβαίως για να έρθω και λίγο στην ουσία, παρότι είναι αργά, αλλά επειδή έχουμε ένα επίπεδο εδώ πέρα και νομίζω μπορούμε να τα λέμε.
 Το κείμενο σας(με βαση τις θεσεις του ΚΚΕ για ψηφισμα)θα έλεγα ότι είναι το λιγοτερο απρόσεκτο,
όχι σε αυτά που λέει, σε αυτά που δεν λέει.

Δηλαδή, καταλαβαίνω όλα αυτά που λέει και είναι μια πολιτική θέση.(του πολιτικου φορεα)

Όταν όμως δεν λέει πουθενά για τους πολιτικούς εκβιασμούς και όλο το κλίμα που λειτούργησε, ανεξάρτητα σε ποιόν χρεώνεται, είτε εκ πρόθεσης, είτε για πολιτική αφέλεια, είτε οτιδήποτε άλλο κ.λπ.

έτσι ξέρετε κάθε παράλειψη σε ένα κείμενο, είναι ένα έλλειμα.

Απλώς το σημειώνω.

Τελειώνω λοιπόν με δυο-τρία πραγματάκια, έτσι για να μην πω ότι το προσπερνάω έτσι, επειδή είναι αργά η ώρα.

 Είναι λοιπόν μια συμφωνία, εγώ θα την έλεγα κακή και μπορεί να γίνει χειρότερη, αν οι δύο προϋποθέσεις που βάζει, οι οποίες είναι κριτήριο για να μπορέσουν αυτά τα υφεσιακά μέτρα, που στην ουσία, αυτά που παίρνονται είναι υφεσιακά μέτρα.

Αυτό που θα το καθορίσει είναι η πολιτική πάλη και η μάχη από το ΣΥΡΙΖΑ και από το κίνημα και από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και από αυτούς που θα στρατευθούν σε αυτή την κατεύθυνση.


Όσον αφορά το να υπάρξει χρήμα, ροή χρήματος, που έχει σχέση με την ανάπτυξη και με την διευθέτηση του χρέους.

Νομίζω λοιπόν αυτά τα δύο σημεία, είναι κατά τη γνώμη μου, τα οποία…όπως οι εταίροι, οι δανειστές, θα παρακολουθούν την εξέλιξη των μέτρων αυτών, που πολλά από αυτά, θα πρέπει να βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι της πάλης για να μην υλοποιηθούν.

Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πολύπλευρος ο τρόπος πλέον, άσχετα το ποιος υπογράφει και το τι κάνει.

Νομίζω λοιπόν ότι αυτή η ανάσα που δίνει στο λαό, για να μην βρεθεί με κλειστές τις τράπεζες, να διαπραγματεύεσαι και να πας και σε εκλογές, κατά τη γνώμη μου, αυτός ο χειρισμός είναι για να πας σε εκλογές, που δεν μπορείς να τις κάνεις κατά την γνώμη μου 9 Αυγούστου.

Πρέπει να τις κάνεις ή 9 Σεπτεμβρίου, μάλλον 9 Οκτωβρίου θα έλεγα.

Το λέω έτσι σχηματικά.

Για να μπορέσεις να πεις ότι για τους δικούς μας λόγους, επαναδιαπραγμάτευσης της επαναδιαπραγμάτευσης.


Τώρα υπάρχουν και κάποια πραγματάκια, στα οποία κατά τη γνώμη μου, η τοπική αυτοδιοίκηση και εμείς που είμαστε τοπική αυτοδιοίκηση, ανεξαρτήτως θέσης.

Μάλλον σε σχέση με τον ιδεολογικό προσανατολισμό μας θα λέγαμε, έχουμε άποψη και τα ζητήματα διαφθοράς των προμηθειών, της φοροδιαφυγής, της λειτουργίας του δημόσιου τομέα, αυτά είναι ζητήματα στα οποία χάθηκε πολύτιμος χρόνος, κατά τη γνώμη μου.

Υπάρχουν ευθύνες.

 Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι όπως οι δανειστές θα κοιτάζουν με χαρτί και μολύβι το τι γίνεται για μια σειρά άλλα πράγματα, νομίζω ότι το πολιτικό κίνημα που ενδιαφέρεται με διαφορετικούς δρόμους ο καθένας.

 Η κυβέρνηση από τους δικούς της δρόμους, αυτοί που υποστηρίζουμε αυτή τη γραμμή της υπεράσπισης, στο δρόμο και στα Δ.Σ. και στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ., κ.λπ.

 Αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που έρχονται από την αριστερά, τα κόμματα ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΚΚΕ κ.λπ., κ.λπ.,

 νομίζω σε αυτά τα ζητήματα που έχουν σχέση με ό,τι λέμε διαπλοκή, την τριπολική και τα ρέστα, είναι ένα ζήτημα αξιακό, ένα αξιακό φορτίο, το οποίο εκεί πέρα στηρίζεται μέσα, όλοι αυτοί που τους βρήκαμε αντίπαλούς μας απέξω,
 θα πρέπει να ξηλωθεί.

 Αυτό λοιπόν είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί στην πράξη.

Και θα δούμε λοιπόν, κοντός ψαλμός τα Χριστούγεννα, είναι κοντά, θα δούμε λοιπόν, αν το κίνημα ξαφνικά θα ωριμάσει και θα φουντώσει, γιατί υφίσταται μια βίαιη ωρίμανση και θα μετακινηθεί ας πούμε προς τις γραμμές του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ και άλλων που αυτή τη στιγμή διαχωρίζουν την θέση τους.


Θα φανεί αυτό στην πράξη. Δεν κρύβεται αυτό το πράγμα.

 Ή θα δώσει μια ανοχή στην πράξη, στην μεταβολή και στην επιτυχία αυτού του πράγματος που λέω εγώ.

Και θα αποδειχθεί αν αυτά που λέω πάλι, (αν ειναι σωστα)
γιατί αύριο γίνεται συνεδρίαση του χώρου και της πολιτικής γραμματείας(του Συριζα),δεν υπάρχει κάτι άλλο.

 Αν αυτά που λέω στέκουν
 ή τέλος πάντων, θεωρείστε τα μια προσωπική τοποθέτηση με το δικαίωμα να επανατοποθετηθώ, αφού υπάρξουν και επίσημες τοποθετήσεις.

 Αυτή είναι μια δική μου ανάγνωση.
 Αυτά.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *