ΛΟΙΜΩΔΩΝ ....ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ...ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

Ερώτηση του Θ. Σπηλιόπουλου στη συνεδρίαση της 22ας Δεκεμβρίου 2014 


Λοιπόν, δυο θέματα για τον Δήμαρχο, Λοιμωδών και μετρό. Λοιπόν, για να τον ευαισθητοποιήσω και να τον τσιτώσω και λίγο το Δήμαρχο, τυχαία λοιπόν βρήκα, γιατί έτσι και αλλιώς θα την έκανα την ερώτηση, βρήκα τις εποχές της δόξας που 63 φορείς και πρόσωπα, έτυχε να το πάρω εγώ τότε Μιχάλη, δεν έκανα κατάχρηση, ήταν τότε εκεί στις μικροφωνικές, εσύ μου το 'χες δώσει, ναι, αλλά δεν το πέταξα, 63 φορείς εδώ της γύρω περιοχής, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι και Δυτικής Αθήνας, που πήγε ο Μποζίκας και ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, κάναμε μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση και κινητοποίηση κι έκτοτε πάρα πολλές, κ.λπ.
    Αυτή τη στιγμή το Λοιμωδών τυπικά είναι κλειστό. Όχι, ουσιαστικά είναι κλειστό, τυπικά υποτίθεται ότι λειτουργεί μια κλινική. Εγώ λέω, το 'χα πει και σε προηγούμενη, είχα κάνει έκκληση στο Δήμαρχο, λέω λοιπόν αυτή τη στιγμή, κάνω ερώτηση με τη λογική της πρότασης πρωτοβουλιών. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε με μια πρόταση κι ας έχουν κάποιοι άλλοι καλύτερη.
    Να ενταχθεί λοιπόν λέω, να πάρουμε απόφαση σαν Δημοτικό Συμβούλιο, νομίζω ότι δεν είναι έξω και από τη λογική των φορέων, το Λοιμωδών να ενταχθεί διοικητικά, δηλαδή με Πράξη Υπουργικής Απόφασης, τόσες περνάνε ας το πούμε προεκλογικές τώρα πριν καταρρεύσουν. Εμείς λοιπόν λέμε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωτοβουλία του Δημάρχου να ενταχθεί στο Αττικό Νοσοκομείο και ν' ανοίξουνε πέντε κλινικές, χειρουργική, καρδιολογική, ο Μιχάλης τα ξέρει καλύτερα από εμένα και να υπάρξουν αντίστοιχες αποφάσεις.
    Τώρα λέω λοιπόν ότι αυτό είναι ένα ζήτημα και θα έλεγα να πάρουμε και μια πρωτοβουλία για κινητοποίηση μόνο και μόνο γι' αυτό το θέμα. Ας κάνουμε κάτι. Να σηκώσουμε πανό ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου, να πει όλος ο κόσμος μπράβο στο Δήμαρχο, δεν έχω πρόβλημα τέτοιο, να γεμίσουμε την Ιερά Οδό με πανό του Δήμου Χαϊδαρίου, να ανοίξει το Λοιμωδών εδώ και τώρα και να το γράψουμε έτσι, Λοιμωδών, γιατί ο κόσμος το καταλαβαίνει κατευθείαν. Μέσα στ' άλλα δεν θα το προσέξει. Τελειώνω. Δεν θέλω να μακρηγορήσω, απλώς θέλω να κινητοποιήσω.

ΣΧΟΛΙΟ από την (προηγούμενη)  20η συνεδρίαση .....Βάζω ένα έλλειμμα προς την Πλειοψηφία πολιτικής δράσης και βούλησης  γι' αυτά τα ζητήματα. (ΔΕΙΤΕ  αντίστοιχο τίτλο  ΕΔΩ )

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *