ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ .....και ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ..(. ο ποθος ) ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΑΙΔΑΡΙ ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙ



Ελληνική ταινία θυμίζουν. με το ανεκπλήρωτο των ονείρων να παραμένει επίκαιρο ...
ΜΕΤΡΟ ...(Ζητειται ελπις ... )
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (Ο ΠΟΘΟΣ ....)




   απο τα πραχτικα της 22ας Δεκεμβρίου 2014
    Μετρό και συγκοινωνίες, δυο θεματάκια. Απ' το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεσμεύτηκα ότι θα κινητοποιήσω το ζήτημα σε σχέση με τη συγκοινωνία. Έκανα επαφή με τον Αντιδήμαρχο Αιγάλεω, τον Κώστα το Φίλη. Τους απασχολεί και το Δήμο Αιγάλεω, το ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει το Αιγάλεω με το Χαϊδάρι. Είναι κοινό το πρόβλημα.
    Νομίζω λοιπόν ότι οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, το λέω έτσι εδώ δημόσια για να δεσμευτεί ο αντίστοιχος Αντιδήμαρχος, θα πρέπει να σηκώσει ο ένας το τηλέφωνο στον άλλον και να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πρόβλημα που αφορά και τους Αιγαλιώτες, αφορά και τους Χαϊδαριώτες. Αφορά ιδιαίτερα τους Χαϊδαριώτες εδώ κάτω απ' το κέντρο και μακρύτερα, αφορά και το Λιούμη το οποίο, έτσι την περιοχή που έχει πρόσβαση, είχε μάθει χρόνια ολόκληρα να έρχεται στο Χαϊδάρι.
    Λοιπόν, μετρό. Επειδή τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα, ήδη είμαστε έξι μήνες μετά, κανένα πρόγραμμα κανενός Κόμματος θα έλεγα και του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομένου, κανένας δεν ασχολείται, λέω και σαν Κόμματα, αλλά λέω και σαν Τοπική Αυτοδιοίκηση, κανένα ρυθμιστικό, κανένας ΑΣΔΑ δεν ασχολείται με το ότι δεν υπάρχει μετρό. Δηλαδή, το ίδιο θα κάνει εγκαίνια, δεν ξέρω τι θα κάνει.
    Για τη γραμμή νούμερο 7, ας την πούμε 1715, δεν έχω πρόβλημα, μια γραμμή που τέλος πάντων να μπορέσει να συνδέσει την Αγία Βαρβάρα, το Χαϊδάρι, το Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα στα πλαίσια τώρα που είμαστε όλοι ευαίσθητοι κι έχουμε λίγο τσιτωθεί και λόγω και αυτών που γίνανε σε σχέση με τον ΑΣΔΑ και που είναι ανάγκη να συνδέσουμε αυτές τις περιοχές αν θέλουμε να τις αναπτύξουμε και όσον αφορά και το εμπόριο, κ.λπ., δεν το αναλύω, πρέπει κάτι να κάνουμε.
    Ωραία. Εγώ λοιπόν λέω εκ των προτέρων, ότι πρόταση πει ο Δήμαρχος, την ψηφίζω. Να πάρουμε πρωτοβουλία και σε αυτό το ζήτημα λέω λοιπόν, η Καβάλας, κάνω πρόταση και με καταμερισμό, Ιερά Οδό, Λοιμωδών, η Καβάλας να γεμίσει, ότι χρειαζόμαστε το μετρό και στον ίδιο το χώρο του Αττικού γύρω - γύρω ο κόσμος που θα πηγαίνει στο Αττικό, να βλέπει ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου ενδιαφέρεται να 'ρθεί το μετρό στο Αττικό. Ωραία.
 
 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *