ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

Απόσπασμα από την 20η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (10/12/2014)

Θέμα 4ο
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, δίμηνης (2) διάρκειας για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών - της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας.


........
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Λοιπόν, το ψηφίζουμε. Θέλω να πω, εντάξει, ήθελα πρώτα, όταν θα κουβεντιάζαμε το ψήφισμα, θα έλεγα ορισμένα πράγματα. Τώρα θέλω να πω μια κουβέντα. Προσέξτε. Βάζω ένα έλλειμμα προς την Πλειοψηφία πολιτικής δράσης γι' αυτά τα ζητήματα. Δηλαδή, κάτι πρέπει να κάνουμε. Ας μην το κουβεντιάσουμε τώρα, ας το κουβεντιάσουμε στο ψήφισμα. Εντάξει; Κάτι πρέπει να κάνουμε ρε παιδί μου. Δεν ξέρω. Δηλαδή εντάξει, μας παίζουνε μπάλα. Εγώ πραγματικά θεωρώ ότι οι ανάγκες είναι στο όριο, για να πούμε ότι δεν προσλαμβάνουμε, αυτό που έκανε η Περιφέρεια, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε.

Όταν θα κουβεντιάσουμε λοιπόν το ψήφισμα μετά, θα πω και κάποια πράγματα εκτός απ' το ψήφισμα και ας ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις, μόνοι μας, μαζί με άλλους.

ΣΧΟΛΙΟ
Τέτοιου είδους παρεμβάσεις κάναμε πολλές φορές με αφορμή διάφορα θέματα που η δημοτική αρχή ψήφιζε πέρα και έξω από τις βασικές θέσεις της .
ΣΗΜΕΙΩΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΨΙΖΟΥΜΕ,  ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚΙΣΜΟ , ΕΞΗΓΟΥΜΕ  ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ.  
Η διαφωνία μας εστιάζεται στο ότι δεν παίρνει κοινές πρωτοβουλίες είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο Δυτικής Αθήνας είτε με τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς.
Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΣΔΑ ΠΟΥ 8 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς 19  ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΠΟΖΙΚΑ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΡΜΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕς ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΔΑ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *