ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ της Παιδειας :ΠσΔ.:ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ και ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Θα το ψηφίσουμε, αλλά θέλω να συμφωνήσουμε πότε θα κάνουμε κουβέντα συνολικά για το ζήτημα της παιδείας, των κυλικείων, του προϋπολογισμού. Εχω ερωτήματα, το ξέρετε. Κι εσείς έχετε ερωτήματα. Δηλαδή εντάξει, τώρα να το ψηφίσουμε να περάσει. Νομίζω πρέπει να κουβεντιάσουμε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και ΔΕΠ συνολικά. Οχι τα προβλήματα των σχολείων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θοδωρή, συγνώμη που διακόπτω. Αν θυμάσαι, όταν συζητήσαμε ξανά για τη ΔΕΠ, αλλάξαμε μόνο τον Πρόεδρο. Τώρα μες την καινούρια χρονιά με το ξεκίνημα, θα πρέπει να βγει καινούρια ΔΕΠ. Νομίζω ότι θα 'ναι μια καλή ευκαιρία. Οχι, το διαδικαστικό θα είναι ξεχωριστό από τα άλλα και θα είναι.

Δεν προλαβαίνουμε συνάδελφοι και να σας πω γιατί. Γιατί, εκτός από τις εκκρεμότητες που αφήσαμε, θα πρέπει να κλείσουμε και όλες τις τρύπες πριν από το τέλος του έτους, ας πούμε. Καταλαβαίνετε. Δηλαδή, ζητήματα που εκκρεμούν υπηρεσιακά και θα πρέπει να κλειστούν. Οπότε, εδώ χρειαζόμαστε για το θέμα της παιδείας μία Συνεδρίαση, που μπορούμε να τη συμφωνήσουμε.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε για το περιεχόμενο της παιδείας. Θέλω να κουβεντιάσουμε για τα οικονομικά της παιδείας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ναι, ναι, για το σύνολο.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που βάζατε πέρυσι και θεωρούσαμε ότι υπάρχει αδιαφανεια στον τρόπο χειρισμού και το τι γίνεται με τα κυλικεία κ.λπ., κ.λπ., αυτή τη φάση λέω. Για το ζήτημα της παιδείας θα κάνουμε άλλη συζήτηση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σε Συμβούλιο του Γενάρη να το κουβεντιάσουμε, έτσι ακριβώς όπως το βάζεις, συνάδελφε. Λοιπόν, συμφωνούμε; Μπορούμε να πάρουμε μέτρα συνάδελφοι, να είναι προετοιμασμένη η Συνεδρίαση.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Λοιπόν, εγώ θέλα να το ψάξουμε, γιατί και για την Κοινοφελή λέγαμε ότι δεν προβλέπεται, αλλά στην Οικονομική Επιτροπή ήρθε το θέμα. Λοιπόν, το έλλειμμα της Κοινοφελούς Επιχείρησης και που μεταθέσαμε 80.000. Λοιπόν, το πλεόνασμα να μας πείτε που έχετε. Θα πούμε πως χρησιμοποιείται. Ναι, λέω γενικά ρε παιδιά, υπάρχει ένα ζήτημα. Το ξέρετε κι εσείς. Τι γίνεται συνολικά;

Θα το φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας το φέρουμε. Να φέρουμε όμως μία αναλυτική εισήγηση, όχι την τελευταία στιγμή, να το κουβεντιάσουμε, να κάνουμε μία συνεννόηση με τους ανθρώπους που είναι εκεί στην Επιτροπή Παιδείας και στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια, να δούμε τι γίνεται συνολικά. Εσείς είστε ικανοποιημένοι από αυτό που παραλάβατε στην Επιτροπή Παιδείας; Ε, ωραία, αυτό λέω. Αν νομίζετε ότι να το φέρουμε κατευθείαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας το φέρουμε. Δεν έχω αντίρρηση. Μη βρεθούμε με κανένα έλλειμμα μετά.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *