ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ



Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του δημοτικού συνδυασμού Πολίτες σε Δράση–Οικολόγοι Πράσινοι πραγματοποιήθηκε , την Τετάρτη (14/5) το βράδυ στο Παλατάκι, με την παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν το συνδυασμό και τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Σπηλιόπουλο.


Η χθεσινή μέρα επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως η νίκη είναι κοντά και πως ο στόχος για ένα σύγχρονο, διαφανές και κοινωνικά αλληλέγγυο Χαϊδάρι είναι πλέον ρεαλιστικός. Η τελευταία συγκέντρωση του συνδυασμού μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο με τον όγκο της όσο και με τον παλμό της, δείγμα της ελπίδας των Χαϊδαριωτών για πραγματικές, ριζοσπαστικές αλλαγές στην πόλη μας και της πίστης στα πρόσωπα που στελεχώνουν το δημοτικό συνδυασμό.

 Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη, τον συντονιστή των Οικολόγων Πρασίνων Γιάννη Τσιρώνη και τον Σπύρο Τζόκα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αττικής με το συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.



Ο επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση-Οικολόγων Πρασίνων και υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος στην ομιλία του στηλίτευσε την δήθεν «ανεξαρτησία» πολλών υποψηφίων και επανέλαβε τη δέσμευση του ίδιου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων να παραμείνουν εξαρτημένοι από τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος του δημοτικού συνδυασμού, υπενθυμίζοντας την καθοριστική συμβολή του συντρόφου μας Αποστόλη Πρίνου στην ολοκλήρωσή του.



Κλείνοντας, έδωσε το σύνθημα της νίκης και κάλεσε τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες να φέρουν την ανατροπή και την αλλαγή, για την πόλη που μας αξίζει.





ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *