ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ


Ο αριστερός και δημοκρατικός λαός του Χαϊδαρίου και γειτονικών δήμων, απάντησε στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ και του Θοδωρή Σπηλιόπουλου, με μαζική συγκέντρωση. Απάντησε στην τρομοκρατική επίθεση στο εκλογικό κέντρο (29-4-2014) στην οδό Στρ. Καραϊσκάκη, απόψε 8.30 μ.μ.


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μετά την πρωινή εμπρηστική επίθεση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ (πευκόδρομος της οδού Καραϊσκάκη) που στηρίζει τον Δημοτικό Συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» και τον υποψήφιο  Δήμαρχο ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ,  πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ 29 Απριλίου, μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών του Χαϊδαρίου,  μπροστά στο καμένο εκλογικό κέντρο.

Ο αυριανός Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος απευθυνόμενος στους πολυάριθμους συγκεντρωμένους είπε, μεταξύ άλλων:

«Αντιλαμβάνομαι την συναισθηματική σας φόρτιση. Αντιλαμβάνομαι το μήνυμα της φασιστικής επίθεσης, που σηματοδοτεί η επιλογή του δικού μας εκλογικού κέντρου (του ΣΥΡΙΖΑ και του  Θοδωρή Σπηλιόπουλου) από όλα τα άλλα που βρίσκονται δίπλα και σε πολύ κοντινή απόσταση. Δεν ξέρουμε ποιοι, αλλά ξέρουμε γιατί το έκαναν και που αποσκοπούσαν. Το διέπραξαν οι κύκλοι της ανωμαλίας  που τρέμουν το μεγάλο κύμα της ανατροπής και το τσουνάμι που έρχεται. Το διέπραξαν γιατί μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. Γιατί είμαστε διαρκώς απέναντι τους.  Γιατί είμαστε δίπλα σε κάθε κοινωνικό αγώνα, που αναπτύσσεται για να αποτρέψει την καταστροφή. Ήμασταν στο ΨΝΑ, στο «ΑΤΤΙΚΟΝ», στον ΕΟΠΥΥ, στο ΙΚΑ, στη ΔΟΥ, με τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, με τους Σχολικούς Φύλακες, με την Δημοτική Αστυνομία, με τους απολυμένους της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ. Ήμασταν 90 μέρες έξω από το «ΛΟΙΜΩΔΩΝ» μαζί με τους εργαζόμενους, τους ασθενείς, τους πολίτες, τους συναγωνιστές από τους γύρω Δήμους.  Δώσαμε και δίνουμε μάχες.  Αποτρέψαμε πολλά από τα δόλια σχέδια τους, που σκοπό είχαν το καθολικό ξεπούλημα κοινωνικών δομών.  Ανατρέψαμε αποφάσεις για το οριστικό κλείσιμο δομών. Συνεχίζουμε αταλάντευτα, ακούραστα, χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε κατά κεραία των αρχών μας.  Και το ξέρουν καλά. Γι’ αυτό μας διάλεξαν. 

Δείτε τι κάνει, ακόμα και σήμερα, η Κυβέρνηση. Καταργεί κάθε κανόνα στις Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές εμφανίσεις των υποψηφίων της Αυτοδιοίκησης, ώστε τα συστημικά μέσα, απερίσπαστα και χωρίς περιορισμούς να προβάλουν συνεχώς και μονοσήμαντα τους ‘’υπαλλήλους’’ του Φούχτελ. Το ακόμα πιο σκανδαλώδες είναι ότι αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το ΠΑΣΟΚ με ποσό τετραπλάσιο(!!!!)  από τον ΣΥΡΙΖΑ (που έχει εκλογικό ποσοστό 2,5 φορές μεγαλύτερο) με αιτιολογία ότι στις Ευρωεκλογές του 2010 είχε μεγαλύτερο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ (κι ας μεσολάβησαν οι εκλογές του 2012 που άλλαξαν ριζικά τον χάρτη, με απόφαση του λαού).  

Τέλος, συναγωνιστές, η επίθεση αυτή δείχνει κάτι ακόμα πιό σημαντικό. Δείχνει ότι αυτοί που αληθινά έχουν καεί, είναι όσων τις ελπίδες για συνέχιση της ίδιας πολιτικής στην Αυτοδιοίκηση, κάναμε στάχτες».


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *