ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : Αυτή η κυβέρνηση «βλάπτει σοβαρά την υγεία» του λαού.


ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ
Κλείνει, δεν κλείνει νοσοκομεία, απολύσει δεν απολύει εργαζόμενους, βάζει δεν βάζει
δυσβάσταχτους φόρους……… και τόσα άλλα ναι μεν αλλά.
Μήνες τώρα χτυπάει μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Χωρίς καμιά μελέτη, χωρίς κανένα σχεδιασμό παίζει με την υγεία του λαού. Κι όταν το παρατραβά και το πολιτικό κόστος είναι μεγαλύτερο από τους υπολογισμούς της κάνει πως «κάνει πίσω».

Έτσι ο εντεταλμένος της Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε πρόσφατα, για άλλη μια φορά, το νοσοκομείο Αγ, Βαρβάρα δηλώνοντας : «…ποτέ δεν ήταν στα σχέδια του Υπουργείου Υγείας το κλείσιμο αυτού του Νοσοκομείου, το οποίο με τα σχέδια που έχουμε καθ οδόν, θα αναβαθμιστεί».
Παρεξηγήσαμε τις, προ μηνών, εξαγγελίες της κυβέρνησης για κλείσιμο του νοσοκομείου, κι όλο το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι, εκπρόσωποι της Τ.Α, ο λαός της Δυτικής Αθήνας οργάνωναν κινητοποιήσεις γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνουν. Μήπως έχουμε παρερμηνεύσει και τις πρόσφατες εξαγγελίες για τα ψυχιατρικά νοσοκομεία; Μήπως δεν κατάλαβαν καλά οι εργαζόμενοι σ αυτά, πως απολύονται και οι ψυχικά ασθενείς θα πέσουν στα χέρια ιδιωτικών κλινικών ΜΚΟ, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ – όσοι έχουν γιατί όσοι δεν έχουν θα προστεθούν στον αριθμό των
αστέγων;

Η δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» βρίσκονταν και βρίσκονται καθημερινά σε όλες τις κινητοποιήσεις και του νοσοκομείου Αγ. Βαρβάρα και τώρα των ψυχιατρικών νοσοκομείων Δρομοκαϊτείου και ΨΝΑ.

Γιατί έχουμε καταλάβει καλά. Ζούμε μαζί με τον δημότη καθημερινά την αγωνία για την κατάσταση που τον έχει φέρει αυτή η πολιτική. Χωρίς δουλειά, χωρίς υγεία, χωρίς μέλλον γι αυτόν και τα παιδιά του. Έχουμε καταλάβει καλά πως το μόνο που ενδιαφέρει αυτή την κυβέρνηση είναι να αφανίσει κάθε δημόσια, κοινωνική δομή, αρκεί «να τα ακουμπάει» στους τοκογλύφους, ντόπιους και ξένους. Έχουμε καταλάβει καλά πως οι εξαγγελίες τους για καλυτέρευση της ζωής μας κρύβουν νέα δυσβάσταχτα μέτρα.
Κανένας λοιπόν εφησυχασμός, καμιά ολιγωρία.
Μαζί με τους κατοίκους του δήμου μας κι όλης της Δυτικής Αθήνας πρέπει να αντισταθούμε στα σχέδιά τους.

Στηρίζουμε τις αποφάσεις και συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις κινητοποιήσεις των κλάδων υγείας των γενικών και ψυχιατρικών νοσοκομείων της περιοχής μας. Από την προηγούμενη εβδομάδα έ χουμε ζητήσει τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, για σχεδιασμό ενεργειών για αποτροπή αυτών των σχεδίων. Στο διάστημα που μεσολάβησε και παρά την εκφρασμένη θέση για συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων δεν υπήρξαν ενέργειες που να συμβάλλουν σε αυτόν τον αγώνα
Καλούμε την Δημοτική Αρχή που μέχρι σήμερα απέχει από κάθε κινητοποίηση, στέκεται μακριά και απέναντι από τα προβλήματα του δημότη, να πάρει επιτέλους μια υπεύθυνη θέση.
 
Πολίτες σε δράση- Οικολόγοι Πράσινοι
Υποψήφιος Δήμαρχος
Θοδωρής Σπηλιόπουλος 

πηγή: pitsouni city

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *