Παράσταση διαμαρτυρίας Ένωσης Γονέων

Σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έγινε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας των τριών Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ` Αθήνας για την αδυναμία λειτουργίας και την απαξίωση του Ολοήμερου Σχολείου και την αναστολή λειτουργίας πολλών Τμημάτων Ένταξης.

Οι εκπρόσωποι των τριών Ενώσεων δεν κατέστη δυνατό να συναντηθούν με τη διευθύντρια Εκπαίδευσης, η οποία απουσίαζε, και  συναντήθηκαν με την αναπληρώτρια  της  κα Μανή Παρασκευή  η οποία δεσμεύτηκε να μεταφέρει  στη Διευθύντρια τη διαμαρτυρία και τα αιτήματα των Γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα καλυφθούν τα κενά στα Ολοήμερα Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης  με αναπληρωτές δασκάλους μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ .

Είναι απορίας άξιο γιατί έκλεισαν πρώτα τα Ολοήμερα Σχολεία και μετακινήθηκαν οι δάσκαλοι από τις οργανικές τους θέσεις και στη συνέχεια θα διοριστούν στις θέσεις τους αναπληρωτές.

Αδυνατεί να κατανοήσει κανείς πώς μετακινήθηκαν αυθαίρετα οι εργαζόμενοι και γιατί δημιουργήθηκε τέτοια αναστάτωση στα σχολεία από τη στιγμή που υπήρχε η δυνατότητα για διορισμό αναπληρωτών για την κάλυψη των κενών.

Έτσι επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας ότι επιχειρείται λύση στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης της μνημονιακής εντολής. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι δασκάλων καθώς και ο επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης «Πολίτες σε Δράση- Οικολόγοι Πράσινοι» Θόδωρος Σπηλιόπουλος ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στα αιτήματα των Γονέων και της Εκπαιδευτικής κοινότητας και τόνισε ότι  η επόμενη κοινή κινητοποίηση στις 9 Οκτώβρη πρέπει να γίνει υπόθεση όλων για την ανάδειξη των προβλημάτων της Εκπαίδευσης  και τη διεκδίκηση λύσεων.


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
 Επικεφαλής - Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *